Φωτοβολταϊκοί Υαλοπίνακες

 

   

 

Η GREENSTRUCT εξασφάλισε τη συνεργασία με την Onyx Solar, κατοχυρώνοντας τα δικαιώματα της αποκλειστικής διανομής για την Ελλάδα και την Κύπρο, των παγκοσμίως πρωτοποριακών φωτοβολταϊκών υαλοπινάκων, δαπέδου, και μιας σειράς φωτοβολταϊκών δομικών υλικών και κατασκευαστικών λύσεων, ικανών να ενσωματώνονται πλήρως σε κάθε αρχιτεκτονική εφαρμογή (BIPV).
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των προϊόντων της Onyx Solar μπορούν είτε να ενσωματωθούν κατά τη μελέτη, σχεδιασμό και κατασκευή υποδομών εκ του μηδενός, είτε ν’αντικαταστήσουν ήδη υπάρχουσες αρχιτεκτονικές δομές, αναβαθμίζοντας τες αισθητικά και μετατρεποντάς τες σ’ ένα πλήρως λειτουργικό, υψηλής απόδοσης, εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας.
 
Οι υπηρεσίες της εταιρείας μας αφορούν είτε προκαθορισμένων διαστάσεων φωτοβολταϊκούς υαλοπίνακες, είτε προσαρμοσμένων, απόλυτα εξειδικευμένων διαστάσεων.
 
Οι προκαθορισμένων διαστάσεων φωτοβολταϊκοί υαλοπίνακες περιλαμβάνουν μεγέθη σύμφωνα με τα διεθνή κατασκευαστικά πρότυπα, με μηδενικούς περιορισμούς σε χρωματικές αποχρώσεις και συντελεστές διαφάνειας, ικανοί να ενσωματώνονται πλήρως και να συνδυάζονται με κάθε δομικό υλικό.
 
Ακόμα όμως και αν εργάζεστε πάνω σ' ένα άκρως καινοτόμο, εκτός των καθιερωμένων σχέδιο, είμαστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε με σχεδιασμένες εκ του μηδενός bipv εφαρμογές, εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες στις εκάστοτε απαιτήσεις σας, με απεριόριστες επιλογές σε τύπους υαλοπινάκων, μεγέθη, διαπερατότητα, χρωματικες αποχρώσεις κλπ.
 
Τέλος, αναλαμβάνουμε turnkey projects, δηλαδή αναθέσεις που θα περιλαμβάνουν αρχιτεκτονική μελέτη-κατασκευή πλήρως εξατομικευμένων bipv λύσεων, σχεδιασμό και τοποθέτηση των κατάλληλων συνοδών ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών, και έλεγχο της ορθής λειτουργίας των εγκατεστημένων εφαρμογών.