Φωτοβολταϊκή Εξωτερική Επένδυση

 

Σε πολλές κτιριακές υποδομές υπάρχει παραδοσιακά η ανάγκη εξωτερικής επένδυσης ώστε να αποκρύψουμε με έναν καλαίσθητο τρόπο μια κτιριακή κατασκευή.
 
Η αδιαφάνεια είναι το κυρίως χαρακτηριστικό για σχεδόν όλους τους τύπους εξωτερικών επενδύσεων στην αγορά και η Onyx Solar σκοπεύει να εκμεταλλευτεί αυτο το γεγονός στο έπακρον.
 
Η φωτοβολταϊκή εξωτερική επένδυση που διαθέτουμε επιτρέπει στο ίδιο το κτίριο να παράγει ενα τεράστιο ποσοστό δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας απο τον ήλιο, βασιζόμενο στα πιο δυναμικά σχέδια, ενσωματώνοντας μεμβράνες άμορφου πυριτίου (a-Si) ή κρυσταλλικής τεχνολογίας (crystalline) ανάμεσα στους υαλοπίνακες της γυάλινης επένδυσης. 
 
Σε ενα εύρος απο εναν απλό laminated υαλοπίνακα πάχους μόλις  3 + 3 mm μέχρι διπλό και τριπλό υψηλής απόδοσης υαλοπίνακα, η φωτοβολταϊκή γυάλινη επένδυση της Onyx Solar ενσωματώνεται με ιδιαίτερη ευκολία σε κάθε πρόσοψη κτιρίου.
 
Τα κουτιά διακλάδωσης του φωτοβολταϊκού καθώς επίσης και οι καλωδιώσεις του κρύβονται εύκολα μέσα στην εκάστοτε κατασκευαστική δομή, καταλήγοντας σε ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.