Φωτοβολταϊκό Υαλοπέτασμα

 

Στη σύγχρονη εποχή την οποία διανύουμε, είναι εφικτός ο συνδυασμός αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και φωτοβολταϊκής τεχνολογίας, δημιουργώντας μια νέα κατασκευαστική άποψη.
 
Τα υαλοπετάσματα στα κτίρια προσφέρουν την ευκαιρία στους αρχιτέκτονες να ενσωματώσουν φωτοβολταϊκή τεχνολογία, με έναν αποδοτικό και ταυτόχρονα οικολογικό τρόπο.
 
Το φωτοβολταϊκό υαλοπέτασμα αποτελεί μια πολυλειτουργική λύση, η οποία όχι μόνο παράγει δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια απο τον ήλιο αλλα παρέχει και φυσικό φωτισμό στο εσωτερικό του κτιρίου φιλτράροντας παράλληλα την υπέρυθρη και υπεριώδη ακτινοβολία, βελτιώνοντας τον έλεγχο της θερμοκρασίας και αποτρέποντας την γήρανση των υλικών στο εσωτερικό του κτιρίου.
 
Η μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, κατασκευαστική δομή και χρώματα των φωτοβολταϊκών υαλοπινάκων μας συνδυασμένα με ποικίλλα πλαίσια αλουμινίου προσφέρουν την απαραίτητη δημιουργική ελευθερία στους αρχιτέκτονες ώστε να σχεδιάσουν κατασκευές οι οποίες ενοποιούν την κομψότητα με την ενεργειακή αποδοτικότητα και εξοικονόμηση.
 
Η Onyx Solar παρέχει τη δυνατότητα εξατομίκευσης των φωτοβολταϊκών υαλοπινάκων της όσον αφορά το μέγεθος, το χρώμα και τον βαθμό διαπερατότητας κάνοντας με αυτό τον τρόπο ιδανική την επιλογή τους ως υλικά κατασκευής υαλοπετασμάτων.